Voor deskundig en ervaren advies over verbouwkosten

Ik ben Michel van der Peet van Bouw- en aannemingsbedrijf van der Peet uit Santpoort-Zuid . Als familiebedrijf zijn we al meer dan 50 jaar actief voor elk particulier bouwproject. Van kleine klusjes tot grote verbouwingen, renovaties en zelfs nieuwbouw.

Mijn kennis en expertise voor u

Doordat ik dagelijks als aannemer werk, weet ik als geen ander wat u van een verbouwing kunt verwachten. Ik kijk als het ware ‘door het pand heen’ en zie snel de mogelijkheden van een huis. Die kennis en expertise bied ik nu ook aan voor bezichtigingen. Want iemand die een huis wil kopen staat op het punt een grote investering te doen. Toch komen er vaak nog onverwachte kosten bij kijken, doordat een verbouwing anders uitpakt dan gedacht. Deze onaangename verrassingen wil ik helpen voorkomen. Door vooraf duidelijk te maken welke kosten er gemoeid zijn met een huis. Omdat het nodig is, doordat bijvoorbeeld de staat van het huis reparaties en herstelwerkzaamheden eist. Of omdat het gewenst is, omdat u het huis wilt verbouwen tot uw droomhuis.

Ik vertel u alles wat u over het huis weten moet

Kiest u voor mij als uw adviseur tijdens de bezichtiging, dan vervang ik de makelaar natuurlijk niet. Maar wel kunt u rekenen op mijn objectieve en deskundige advies. Ik vertel u alles wat u weten moet over het huis. Zodat u met alle kennis een weloverwogen beslissing kunt maken. En heeft u het huis eenmaal gekocht, dan voer ik natuurlijk ook graag de verbouwing voor u uit. Dat spreekt voor zich.

Mijn garantie aan u

Als u voor mij kiest, dan kiest u voor:

 • Praktijkervaring
  “als aannemer heb ik al jarenlange ervaring met bouw, verbouw, afbouw en renovatie"

 • Persoonlijke aanpak, dichtbij en direct
  “ik ben persoonlijk betrokken vanaf de bezichtiging tot en met de uitvoering en oplevering van de verbouwing”

 • Altijd kwaliteit
  “99% van mijn klanten komt bij mij terug”

 • Gegarandeerde nazorg
  “ik los altijd alles naar tevredenheid op, ook na de oplevering"

Meer weten?

Wilt u eens kennismaken of wenst u meer informatie? Op de site van Bouw- en aannemingsbedrijf van der Peet krijgt u een goede indruk van eerder uitgevoerde werkzaamheden. Of neem contact met mij op, dan vertel ik u er zelf meer over.

Hoe werkt het