Vraag vooraf duidelijk advies over de verbouwkosten

Vooraf duidelijkheid wat een verbouwing gaat kosten. Daarmee kunt u geld besparen. Als ervaren aannemer weet ik wat u kunt verwachten van een verbouwing. En ik bekijk de mogelijkheden en onmogelijkheden van een pand met een deskundige blik. Zodat ik u kan vertellen wat u kunt doen, wat u zou moeten doen en wat u misschien maar beter kunt laten.

Bespaar geld met een bouwkundig advies

Zorg dat u tijdig weet wat er moet gebeuren aan het huis dat u wilt kopen. En dat u weet wat u dat gaat kosten. Zo voorkomt u onaangename verrassingen achteraf. En kunt u scherp onderhandelen. Dat geeft een zeker gevoel. En bespaart u ook nog eens veel geld.

Objectief advies voor u

Ik ga met u mee tijdens uw bezichtiging. En ik ben er voor u. U kunt rekenen op mijn objectieve advies. Zowel over de staat van het huis als de mogelijkheden en kosten van een verbouwing. De kosten voor mijn advies worden altijd in mindering gebracht als ik ook de verbouwing voor u mag uitvoeren. Meer over mijn aanpak leest u bij ‘advies verbouwkosten werkwijze’.

Boek mij voor uw bezichtiging

Wilt u onafhankelijk en deskundig advies tijdens uw bezichtiging? Dan ga ik graag met u mee. Neem contact met mij op om een afspraak te maken of voor meer informatie.

Hoe werkt het